HangHatás_logo_
Keresés
Close this search box.

+36 (20) 222-1717

Vállalkozó

contractor banner 1 scaled

Vállalkozó

A vállalkozók számára vállalkozásuk sikere, ügyfeleik elégedettségétől függ. 

 

Van néhány tényező, amely nyújthat projektjeik sikeréhez: a hatékonyság és annak eredményessége ezek mindegyike megsérülhet, ha az épülő tér nincs megfelelően hangszigetelve. Pl. éjszaka nem aludni az ott lakó és ezzel a munkában eredménytelenné válik, mert egy másik szobából zajt hall. Ez egy komfortlen helyzet ami általános időpocsékolást biztosít, amit ügyfelei nem engedhetnek meg maguknak.  

Szerencsére napjainkra már vannak olyan termékek, amelyek alapján biztosíthatjuk, hogy a nem kívánt hangok a helyiségen kívül maradjanak.

 

A Green Glue Noiseproofing Compound egyedülálló polimer formulával rendelkezik, amely a hanghullámokból származó mechanikai energiát hővé alakítja. Ha a keveréket két merev anyagréteg (vagyis gipszkarton) közé helyezik, csillapító rendszert képez. akkor amikor a hangámok áthaladnak a szerkezeten, az energia hőhullámot diszszidálódik. Az eredmény – mindössze egy réteg Green Glue Noiseproofing Compound gripszkarton lap között jelentősen csökkenti a helyiségek közötti haladó zaj mennyiségét, még alacsony frekvenciákon is.

 

A Green Glue Compound viszkoelasztikus zajszigetelő gélt a zajszigetelő rendszer egyébb technológiái egészítik ki – a Green Glue Sielent tömítő anyag és a Grren Glue Jois Tape rezgéscsillapító szalag. 

 

Ez a termékcsalád javítja és segíti a szakemberek lehetőségeit, hogy betervezhessék hangszigetelési projektjeikbe azok eredményességével növelje vállalkozásuk sikerét.

A még jobb eredmény érdekében hangszigetelő gipszkarton alkalmazása javallott ( Pl.   Rigips Blue acoustic vagy   Knauf Red piano  )

 

Tekintse meg a Green Glue termékek telepítésének útmutatóját, videóit.

A cookie-kal kapcsolatos beállításait elmentettük.

Ez a  weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a cokie-k használatáról